6 day(s) ago
尖沙咀呢一間嘅待應服務態度完全不能接受。3:00pm 諗住同屋企人食下午茶。我地一入門口,見到有一枱客仲係入面食緊所以就入去試下呢間,見平時都有係觀塘間分店食開~服務態度都唔錯。入去之前個staff 同我地講3:30pm last order ,4:00pm 要落場,我地都話ok,因為唔係食好耐,食一陣我地其實都轉場。坐低未到五分鐘,就有一個staff 行過黎同我地講話要落場,叫我地快啲落野食,我就話QR code 落左,因為佢係QR code 落單。然後食野期間,keep 住有兩個staff 輪流過嚟同我地講「我地要落場」,但其實果陣我地食左三個字都無。其中有一個Staff仲離譜,喺我食緊嘢嘅期間佢喺我側邊細細聲講「其實我哋要落場,我哋要食飯啦」其實我本人都食緊飯,咁樣其實係勁冇禮貌,不如你一開頭就唔好俾我哋入間餐廳俾我哋食嘢?坐左五個字就有第三個staff (態度比之前兩個staff 好)行過黎同我地講「我地要落場,仲有無野食要加?」咁我地就話無野食加,你地要落場食lunch 都可以,無阻到我地。成餐飯屋企人人食得都勁趕,原本諗住帶佢地去食日本野開心一下,今次感覺實在太差勁。希望唔
3:00pm 諗住同屋企人食下午茶。
我地一入門口,見到有一枱客仲係入面食緊
成餐飯屋企人人食得都勁趕,原本諗住帶佢地去食日本野開心一下,今次感覺實在太差勁。希望唔好有人再中伏。