2023-11-21
新蒲崗工廈隱世Cafe 今日去新蒲崗搵朋友 之後佢帶我去五芳街工廠大廈嘅Cafe食晚飯 😘 餐廳面積都頗大 裝修清雅簡潔😉 餐牌選擇都好多👍聽講呢度啲咖啡好好飲😋 首先你個蘑菇餐湯🥣蘑菇味棉滑 😋😋 蟹肉青蘋果沙律碗$95呢個沙律非常清新 沙律菜新鮮爽脆 上邊一絲絲蟹肉 好Creamy 多士焗得好香脆 正😋 燒牛肉煎蛋三文治🥪$82三文治都烘咗底 加埋芝士配埋牛油果一齊食 好有層次🥰 油漬蕃茄拷吞拿魚意大利麵$115意大利闊麵 加上蕃茄嘅酸甜汁 吞拿魚煎到啱啱好熟 啖啖肉🥰 香甜士多啤梨法式吐司🍞$88甜品吐司鬆脆焦香 上面仲有紅莓及雲呢拿雪糕 加上新鮮嘅士多啤梨真係超豐富 好滿足👍😋 棉花糖朱古力$42呢杯拉花係咪好靚呢😉 朱古力非常香濃 口感細膩😋😋 玫瑰鮮奶咖啡$42呢度啲咖啡真係好飲 香氣撲鼻 口感香滑🥰🥰 Coti the Bistro (五芳街) (新蒲崗)新蒲崗五芳街31-33號永顯工廠大廈地下C號舖 #美食打卡 #探店 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #香港美食 #香港必食 #hkfoodpic #hk
首先你個蘑菇餐湯🥣
棉花糖朱古力$42
呢杯拉花係咪好靚呢😉 朱古力非常香濃 口感細膩😋😋
玫瑰鮮奶咖啡$42
呢度啲咖啡真係好飲 香氣撲鼻 口感香滑🥰🥰
Coti the Bistro (五芳街) (新蒲崗)
新蒲崗五芳街31-33號永顯工廠大廈地下C號舖
#美食打卡 #探店 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #香港美食 #香港必食 #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #meimei #852food #852foodie
#COTI #COTITHEBISTRO #西式 #咖啡店 #九龍灣 #新蒲崗