2024-05-28 99 views
👧🏻新蒲崗係近年愈來愈方便 美食都愈黎愈多🤤成日都係覓餐 今次係五芳街搵到既位於工廠大廈門店既CoffeeShop🥳🫶🏻環境主打木系裝潢 感覺好舒服 另外座位都好闊落 好適合同朋友邊食飯邊傾計🍽️2人餐 $368🍴慢煮雞胸肉🍴意大利巴馬火腿套餐頭盤3選2😉2樣份量都算多 巴馬火腿比得一d都唔弧寒🤣👍🏻而雞胸肉肉質唔會柴 沙津調音係用黑醋 比起用沙津醬更健康🍴慢煮西冷牛扒🍴慢煮羊架主食則係6選2 每樣都好正咁🤤但身為食肉獸既我當然2樣都簡左肉為主食❤️2樣都係配薯仔同沙津😉牛扒同羊架都係7成熟 2個既肉汁都好多 啖啖肉 好滿足🫶🏻🍴北海道布甸最後用靚靚甜品收尾🤤❤️甜而不膩既布甸 好香蛋同焦糖味☕美式咖啡☕蜜桃茶📍Cori the Bistro @新蒲崗五芳街永顯工廠大廈地下C鋪(彩虹道入口)

🍽️2人餐 $368

🍴慢煮雞胸肉