2024-07-09
🍽️新蒲崗隱蔽西餐廳🍽️-新蒲崗呢區對於我嚟講 唔算特別就腳 只因為區內有我鍾意嘅烘焙店 同埋可以順道去Coti嘆咖啡 我耐不耐都會入區食brunch😉-🥩烤美國西冷七成熟西冷足有十安士☺️ 牛味濃郁 肉地柔軟 燒汁裏面有啲黑椒 少少辣幾惹味 薯條🍟係我鍾意嘅粗條裝 外脆內軟 配茄汁🥫幾時都咁正-🍄芝士蘑菇燉意大利飯菇片柔韌耐嚼而且充滿菇香 飯粒啖啖帶芝士香🧀 足夠嘅濕潤 食完之後 相當飽肚-🍰Tiramisu coffee手指餅酥化可口 拿鐵入口有可可粉苦澀 跟住係香滑mascarpone淡芝士味 然後咖啡味漸強 相當唔錯👍-☕️Piccolo叫咗杯短笛咖啡提神 雖然細細杯不過入口絲滑 啡味香醇-📍 Coti the Bistro新蒲崗五芳街31-33號永顯工廠大廈地下C號舖
🥩烤美國西冷 七成熟西冷足有十安士☺️ 牛味濃郁 肉地柔軟 燒汁裏面有啲黑椒 少少辣幾惹味 薯條🍟係我鍾意嘅粗條裝 外脆內軟 配茄汁🥫幾時都咁正 -
🍄芝士蘑菇燉意大利飯 菇片柔韌耐嚼而且充滿菇香 飯粒啖啖帶芝士香🧀 足夠嘅濕潤 食完之後 相當飽肚
🍰Tiramisu coffee 手指餅酥化可口 拿鐵入口有可可粉苦澀 跟住係香滑mascarpone淡芝士味 然後咖啡味漸強 相當唔錯👍
☕️Piccolo 叫咗杯短笛咖啡提神 雖然細細杯不過入口絲滑 啡味香醇
📍 Coti the Bistro
新蒲崗五芳街31-33號永顯工廠大廈地下C號舖