2022-12-19 284 views
之前見到人推介,又喺公司附近,一於收工去試下!順帶一提,鋪面唔大,建議book左位先🫶🏻🐾 Truffle Chicken roll($198)💛💛💛🖤🖤味道黎講係好食既!將雞去骨,然後加埋黑松露卷起整成,淋左黑松露汁喺面,口感豐富,只係份量冇預期多🤣個人覺得有啲啲貴。🐾 Lasagne($188)💛💛💛💛🖤呢個千層麵份量足,食完開始覺得飽肚🤣面頭鋪滿曬芝士,麵之間全部都係牛肉~啖啖都好滿足!🐾 Chessnut Cheesecake(?)($108)💛💛💛💛🖤本身係想試tiramisu,但係店員話佢地轉左menu,係一個底下係cream cheese,上面係栗子蓉,再鋪上栗子片既甜品,我本身唔係太鍾意栗子蓉,但係呢個出奇地覺得幾好食🫶🏻✨店員態度好好,主動介紹菜式✨加一服務費係自己選擇整體推薦指數:💛💛💛💛🖤

🐾 Lasagne($188)💛💛💛💛🖤

✨店員態度好好,主動介紹菜式
✨加一服務費係自己選擇

整體推薦指數: