2023-08-15
今日大鄉里就到屯門親親大自然,首先去咗呢間餐廳,附近有好多車位,方便駕駛人士~🍔吉列豚肉漢堡配薯條: 賣相好精緻,而且份量一啲都唔小,好高身~ 麵包面有兩色芝麻,好有咬水。豚肉炸得啱啱好,加埋大量既沙律醬,都幾開胃😉🍝香草醬忌廉煙三文魚手打意粉🍝呢度嘅手打意粉好粗,好似烏冬咁樣,幾有口感~ 有豐富嘅芝士、蘑菇,有煙三文魚,亦有煮熟左既三文魚,香草忌廉美味而不漏😙🍡秋香串燒盛:呢個串燒有雞翼、一口牛肉、豚肉、菠蘿、蕃茄仔,加埋一碗有飯素既飯~ 我最鍾意食一口牛肉粒,好有汁好香🥐軟殼蟹明太子醬牛角包:呢個菜式係最近興起,牛角包烘得脆口,加埋大大隻嘅軟殼蟹,好有口感!呢度每一個lunch set 都有菜、湯、嘢野飲。其中一杯轉左秋香特飲,係一杯酸酸地嘅lemonade,好有夏日氣氛。另外係橙汁+可樂。