之前同媽咪去完日本之後就一直冇再食過燒肉😆媽咪口痕了咁緊係即刻識做啦 帶佢去位於旺角瓊華中心一間靚靚既日式燒肉店💕餐廳木系裝潢好帶到比我地好似係日本既感覺✌🏻而且好乾淨 冇油膩感有四種放題套餐選擇 我簡左上品牛肩胛放題🤤先會上一個頭盤比我地🥰海鮮非常新鮮 生蠔勁飽滿 燒完後都係好鮮甜 成個擺盤都好吸引 都係用番Qr code自己落單好放便 食物品類都好多選擇 有牛有豬 有炸物、小食、甜品、蔬菜等等。牛方面我最中意係頂級肩脊肉、牛胸腹 、網燒一口手😚雪花均勻肥瘦適中 味道濃郁🤤中意配搭燒汁同點蛋汁🤭加埋生菜泡菜一齊食 好正啊🫣小食都有好多選擇 最好開心係有章魚小丸子食😍係我既favourite 仲要勁多紫菜 而且麵類都有好多選擇 一定會有款岩你🤪放題尾聲就緊係食甜品 日式鯛魚燒、今川燒 輕輕燒脆外皮已經好yummy🤩最後食埋Movenpick雪糕非常滿足😋

有四種放題套餐選擇 我簡左上品牛肩胛放題🤤

而且麵類都有好多選擇 一定會有款岩你🤪