2019-10-17 1788 views
今日約咗阿嫂撐枱腳,兩個人食所以間好啲嘅餐廳,呢間餐廳位置比較偏遠佐敦地鐵站,近柯士甸路嗰邊多啲。但係都冇諗過間餐廳都咁多人,好彩已經訂咗位。餐廳門口好靚好雅致門口有條小樓梯,好美嘅裝修午市套餐都有幾個選擇,有魚生有熟食本來我揀味增煮牛肋肉御膳,不過佢話已經賣晒了☹️聽到後有啲失望!跟住我哋兩個都點左個網燒牛肉御膳,佢有一個茶碗蒸旦丶味增湯丶前菜、漬物,最尾會有甜品或飲品選擇主菜網燒牛肉望上去好似好肥麻麻咁,但係食落我哋兩個都覺得味道不錯,我覺得偏鹹,所以一定要配白飯,平時食唔到咁多飯,今日都食到大半碗,而且白飯好軟熟好味👍🏼最尾我哋揀咗甜品,呢個黑白果凍好好味呀,係朱古力果凍由於我走嘅時候已經差不多三點,所以餐廳已經冇人了,我即刻影左張相

餐廳門口好靚好雅致

門口有條小樓梯,好美嘅裝修

午市套餐都有幾個選擇,有魚生有熟食

最尾我哋揀咗甜品,呢個黑白果凍好好味呀,係朱古力果凍