灣仔呢間小店主打燒鳥,不過都有其他日式串燒同燒物。以灣仔區嚟講性價比算係好高了,lunch set好似一百多元都有交易~ -我哋個日去只有一位店員識講中文,但都可以用英文溝通this this this咁樣😹-✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐✒懶人先睇總結❀食物:食物質素OK,性價比高,對得住個價錢。推薦雞皮串燒同燒鰻魚🐟❀服務:Feel到佢哋忙,但都好有禮貌👍❀環境:有Bar枱同Table,唔算話坐得好舒服,不過氣氛滿滿~❀價錢:2人埋單 $687.5(食得比較豐富😹)-✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐✒有興趣再詳細睇-🎈日本產白燒鰻魚 ($98)呢個好推薦大家試下,店内有提供白燒同蒲燒鰻魚。我自己中意白燒因為更食到鰻魚既魚味~ 個皮燒得好香脆,肉質嫩滑。-🎈串燒一落座就會見到桌上擺放住調料碟,分別有鹽、葱油同檸檬。推薦大家要試試個葱油,有陣麻油香味,同肉類好夾!👉 雞皮($32) 推薦!同一般中式個隻串燒好似食薯片既口感唔同,呢隻係外皮香脆,但入面煙韌~👉 雞翼 ($45) 👉 雞肉棒 ($38) 👉 葱燒雞肉串 ($36)👉 雞軟骨 (

✒懶人先睇總結
❀服務:Feel到佢哋忙,但都好有禮貌👍
❀價錢:2人埋單 $687.5
(食得比較豐富😹)

✒有興趣再詳細睇
🎈日本產白燒鰻魚 ($98)

🎈串燒

👉 雞翼 ($45)
👉 雞肉棒 ($38)

👉 葱燒雞肉串 ($36)
👉 雞軟骨 ($28)
👉 蘆筍豬肉卷 ($38)

👉 豬五花 ($38)
🎈梅水晶 ($38)

之前食過一次就愛上了,鯊魚軟骨除左同梅子既味道仲加入左紫蘇葉。味道超級酸,唔係個個中意(不過我超中意😹)!夾返油膩野同作為下酒菜係唔錯既選擇🤔
🎈前菜 ($30/人)

一坐低店員就會送上前菜,當日前菜係牛舌整成既肉球。未食已經聞到好香好濃既肉味🥩

✒其他小資訊
👉訂位:Openrice booking