2024-09-16
♡性價比之巔自助晚餐低至半價♡超豐盛乜都有得食▫️又再出現一間Buffet係蕃薯妹好想推介俾大家!價錢唔貴又極多嘢食!🤩晚市優惠低至$356起!有日本空運新鮮原條藍鯨吞拿魚,俾大家影相打卡之後廚師即席分割!表演完之後有得食拖羅😍 仲有和牛、生蠔、鴨肝、鮑魚、龍蝦、長腳蟹、魚生刺身,極多高質又貴價食品全部任食!真係輕鬆食回本啊!🤩▫️冷鎮海鮮有 龍蝦、長腳蟹、凍蝦、螺、蜆同埋青口,龍蝦同長腳蟹都好鮮味而且大大隻啖啖肉💕▫️«即開生蠔»每人每次限取3隻,行咗好多轉去攞,實在太鮮甜😂▫️和牛當然係呢度嘅其中一個重點😍 有«日本佐賀和牛»任食!四種煮法有鐵板燒、慢烤鹽麴燒、壽喜燒、火炙和牛壽司;鐵板燒最正,煎得啱啱好真係入口即溶嘅口感🥹▫️原片香煎鴨肝多士,,好邪惡🥹我食咗5片🙈😂 真係勁好味!鴨肝油喺口入面炸開嘅感覺🥹💕▫️呢度仲有片皮鴨同埋即煮鮑魚海參花膠煲任食! 有大大隻鮑魚同埋花膠扒🥹▫️呢度另一個賣點就係甜品心太軟🥰 可以寫紙仔俾師傅寫落隻碟度,想要卡通公仔都可以,非常適合嚟慶祝各種日子,所以每逢生日同紀念日都勁多人會嚟慶祝🍾▫️我鐘意佢酒類都夠豐富,除咗紅白酒之外,仲竟然有sake🍶 好啱食海鮮魚
▫️我鐘意佢酒類都夠豐富,除咗紅白酒之外,仲竟然有sake🍶 好啱食海鮮魚生🤩 另外仲有即調Cocktail😍 唔飲酒嘅朋友都可以飲特飲,有紅豆冰、黑牛、雜果賓治等等!平時自助餐邊有咁多嘢飲㗎?🫨
▫️其實沙律區、熱盤類都仲有好多正嘢,仲發現呢度嘅熱盤類唔止得肉類,仲有好多海鮮!例如薑蔥炒龍蝦鉗、籠仔蒸蝦、豉汁蒸白鱔、辣酒煮田螺等等… 種類多到數唔晒。
▫️仲有超多款式選擇嘅甜品蛋糕、豆腐花、雪糕😳數唔晒喇🙈 自己去試啦!
而家自助餐做緊特價優惠,低至55折起😍