2017-10-09 176 views
星期日晚我地兩個九點幾黎吃泰菜。過左熱鬧既晚飯時間所以一去到就有位。我地叫左 辣椒蝦膏蝦頭油炒飯、火山軟殼蟹法包、泰式肉碎生菜包。✅辣椒蝦膏蝦頭油炒飯$68:好香,辣得啱啱好,雖然賣相同圖有小小分別,不過味道唔錯!✅火山軟殼蟹法包$138:係蛋咖哩!份量好足,麵包點咖哩再夾住軟殼蟹咬落去既口感同味道一流!唔辣,咖哩味可以再濃啲。👌🏻泰式肉碎生菜包$78:好多香料炒埋啲肉碎好香!不過有一半都係肥肉...太離譜所以比唔到✅,同埋可能多兩三塊菜會好啲,我地吃嗮啲菜都仲有四分一肉剩。本人係好鍾意吃生菜包,味道真係正,唔怕肥既人可以挑戰下。🏠唔會太迫,坐得舒服。性價比好高,少有在旺角地段有呢個價錢質素。

辣椒蝦膏蝦頭油海鮮炒飯

火山軟殼蟹法包

泰式肉碎生菜包

2017-10-08
$140 (Dinner)
火山軟殼蟹法包