2023-03-23 767 views
係香港要食好食既日本菜唔難,但要好食又抵食既日本餐廳,大山真係一次過可以滿足曬位置一地啲都唔難搵,係兆萬對面就係,打開lift門侍應姐姐就好熱情咁招呼我,拎menu介紹餐廳有每日唔同既特價系列😻壽司刺身到甜品都有,7點3前落單仲有85折😳好想試壽喜燒🥹仲要係黑毛和牛丼飯大部分都$100以內,而家真係好少有咁抵既刺身丼飯。而且刺身拼盤有全板海膽同三文魚籽等,都係$400有找,性價比真係極級高揀咗三款壽司,醬油七位燒左口魚邊入口有魚油香,好滑溜,醬油同七味粉既調味唔會太搶。油甘魚腩魚油分佈平均,入口甘甜順滑。最後加拿大海膽大片企身,質感飽滿冇腥味,入口creamy香甜,三款壽司味道都好唔錯三文魚籽手卷一上菜,店員就好有禮地提醒我盡快食,如果唔係紫菜潮咗就唔好食三文魚籽好冰凍新鮮,而家粒粒漲卜卜,一啖要落去滿口都係魚油,簡直係完美享受😻火炭三色卷份量好多,有6件卷物上面分別鋪咗三文魚帆立貝用吞拿魚,加咗沙律醬再炙燒,無論味道定份量都絕對滿足😻最後係我最鍾意食既蕎麥麵,呢到可以剪配日式醬油定麻醬,邪惡既麻醬成功壓到理智,冰涼既蕎麥麵淋上麻醬,真係太好食見到餐廳有好多外送平台合作😻而且lunch
位置一地啲都唔難搵,係兆萬對面就係,打開lift門侍應姐姐就好熱情咁招呼我,拎menu介紹餐廳有每日唔同既特價系列😻壽司刺身甜品都有,7點3前落單仲有85折😳

好想試壽喜燒🥹仲要係黑毛和牛

見到餐廳有好多外送平台合作😻而且lunch set仲可以免加一!以後要食平靚正既日本菜非呢到莫屬啦
  • 加拿大海膽壽司
  • 火焰三色卷