👦🏻👧🏻收工行旺角見到一間門面採用搶眼嘅紫色💜,拉開紫色趟門,會似返咗去80年代咁。裝修設計懷舊優雅,燈具好有特色,仲播住80年代嘅歌添🎶,體驗幾特別。呢度最出名係熱熔芝紐西蘭牛柳,當然要試吓啦😋!除咗鐵板晚餐,仲有椰菜花飯類、意粉類、沙律、小食、甜品等選擇添~ 鐵板可以加$20轉套套餐,包羅宋湯/豬骨湯同飲品一杯,凍飲加$3。🥩特選肉眼扒配薯菜 (9oz) $188店員將鐵板上枱時會遞上紙巾,俾我哋擋住衣服,防止淋上扒汁時彈到衣服,非常貼心。肉眼扒大大塊,厚肉而且口感軟腍,肉味較濃郁。🧀熱熔芝士紐西籣牛柳配薯菜(10oz) $208店員將熱熔芝士淋上牛柳個吓好吸引,睇到流口水😆~ 我哋order咗五成熟,切開入面係好靚嘅粉嫩色,肉質軟熟。芝士嘅鹹香原來同蒜蓉汁嘅香味好夾,令口感更豐富。🥣羅宋湯湯料好足味道濃郁,有蕃茄嘅酸味又有洋蔥嘅甜味,好好飲。🍹凍檸茶 📍 吃扒 (旺角)旺角豉油街108號地舖

🥩特選肉眼扒配薯菜 (9oz) $188

🧀熱熔芝士紐西籣牛柳配薯菜(10oz) $208

🥣羅宋湯
湯料好足味道濃郁,有蕃茄嘅酸味又有洋蔥嘅甜味,好好飲。

🍹凍檸茶

📍 吃扒 (旺角)
旺角豉油街108號地舖
2024-04-08