2024-09-30 290 views
係朗豪坊附近行街,因為想食辣嘢,所以就搵到呢間餐廳。呢間主要係食麻辣香鍋,幾乎每一台都係食呢樣。我本身都好鍾意食,因為攞嚟送飯超開胃。香鍋客飯套餐(麻辣小辣)-自選3配菜$65;追加配菜$25/款雞軟骨 有好多粒,超爽口,同個麻辣汁好夾。魷魚鬚 條條都好粗,爽口彈牙。牛舌 呢間嘅牛舌都幾厚切好有咬口。萵荀 每次食香鍋都會嗌萵筍,鍾意佢超爽口,呢間仲要係大大塊,推豬大腸 呢度既豬大腸係炸過,再放落個香鍋度,口感係外脆又煙韌。覺得呢個係必嗌嘅餸香辣魚皮(小辣)平時都鍾意嗌魚皮食,呢間個份量真係嚇親我,滿滿魚皮。除咗魚皮仲有一啲紅蘿蔔絲同芫荽。魚皮大塊又厚,掛𣳽曬汁。個調味有夠香辣有少少滕椒嘅味,好開胃。孜然牛肉配6塊麽麽皮呢個孜然牛肉係同埋啲洋蔥一齊煮,所以除咗有孜然香味仲有洋蔥嘅甜味。同埋個麼麼皮一齊食,就算包到啖啖肉,個牛肉份量包曬D皮都未包晒。超滿足。每張枱都擺咗紙巾覺得好貼心。由於上面搭咗棚,唔係咁起眼,但係中午時段都好多人食飯 。

香鍋客飯套餐(麻辣小辣)-自選3配菜$65;追加配菜
$25/款
雞軟骨 有好多粒,超爽口,同個麻辣汁好夾。
魷魚鬚 條條都好粗,爽口彈牙。
牛舌 呢間嘅牛舌都幾厚切好有咬口。

香辣魚皮(小辣)

孜然牛肉配6塊麽麽皮

2002 views