2024-08-12
壹火鍋地址: 旺角西洋菜南街1N號兆萬中心16樓今日又返工黃雨,淋到個人又濕又乾,原本仲約了朋友食飯,今book 位時轉做食打邊爐,暖暖身。放題幾抵食,一位大人先$209,用餐時間有兩小時,同朋友邊食邊吹水,時間好足夠。再食豪d,$50 一位可以升級有刺身/海鮮/升級牛肉,按而要升級,也可以要曬三樣。湯底有雞煲添,我地要了卜卜蜆呀,睇住佢熟到開口好治療。我地upgrade 海鮮船同任食刺身,海鮮船有蟶子,鮑魚,蠔、蝦,鯛魚其他食物掃qr ,牛一來會有一碟,可以先不用急點太多,牛肩,手切封門,和牛肉眼,極上牛板腱。刺身乜都叫了點,希靈魚,三文魚、鮑片,甜蝦等等。而食材在自助區,好乾淨整齊。有飲品同雪糕,食到勁飽之餘同朋吹水嘻嘻哈哈。 #生酮 #好去處 #igable #假日好去處 #life #foodie #dining #cuisine #instafood #traveller #restaurant #吃貨 #手機食先 #foodpic #foodig #美食 #dinner #香港必食 #香港旅行 #foodinstagram #delicious #yummy #foodga
地址: 旺角西洋菜南街1N號兆萬中心16樓
湯底有雞煲添,我地要了卜卜蜆呀,睇住佢熟到開口好治療。
刺身乜都叫了點,希靈魚,三文魚、鮑片,甜蝦等等。
#生酮 #好去處 #igable #假日好去處 #life #foodie #dining #cuisine #instafood #traveller #restaurant #吃貨 #手機食先 #foodpic #foodig #美食 #dinner #香港必食 #香港旅行 #foodinstagram #delicious #yummy #foodgasm #foodporn #必食推介