2023-02-27
🎰🧩今晚系board game之夜,同朋友揀左間cafe有得玩有得食,上到去登打士廣場成棟cafe,休閑玩樂chill下就岩曬🌟睇到二人套餐$358好優惠,就嗌左個餐,再另散嗌多個飯,計落化算🥸西西里pizza(10吋)有辣肉腸,火箭菜,蘑菇,腸粒,茄醬🥫Cafe即嗌即焗,pizza需時會耐啲,不過上到黎勁熱辣辣,食得岀系手工制pizza,pizza底好軟棉棉,連個邊都好鬆軟😝香辣虎蝦海鮮意粉🍝有2隻青口1隻大蝦🍤 味道小少辣好惹味,意粉份量都夠share 我仲見到在場人士好多都叫二人set, 西西里pizza+ 香辣虎蝦海鮮意粉配搭睇黎全場受歡迎程度⏫️小食,麥樂雞🐥有6件,好香口,有個蜜糖芥末醬占上😋而我最欣賞系佢麥樂雞唔系連鎖快餐店嗰啲,佢外脆內軟,啲雞肉勁淋,滑身,點樣做到咁好食🤤👏是日combo竟然系‼️ 麥樂雞‼️+$22 朱古力沙漠濃郁朱古力🍫,不過要留意番系沙冰黎+$22 綠茶紅豆奶茶🧋相對上失色左,綠茶🍵飲落比軟啖,奶味亦唔足,哩杯要重番啲綠茶就會好啲!黑松露雜菇意大利飯$152意大利🇮🇹飯唔會太淋,忌廉亦唔會太濟,個飯忌廉同黑松露比例平衡做後幾好👍+$6 薄荷朱古力🍫同
香辣虎蝦海鮮意粉🍝
我仲見到在場人士好多都叫二人set,
西西里pizza+ 香辣虎蝦海鮮意粉配搭
睇黎全場受歡迎程度⏫️
小食,麥樂雞🐥
有6件,好香口,有個蜜糖芥末醬占上😋
而我最欣賞系佢麥樂雞唔系連鎖快餐店嗰啲,
佢外脆內軟,啲雞肉勁淋,滑身,點樣做到咁好食🤤
👏是日combo竟然系‼️ 麥樂雞‼️
+$22 朱古力沙漠
濃郁朱古力🍫,不過要留意番系沙冰黎
+$22 綠茶紅豆奶茶🧋
黑松露雜菇意大利飯$152
+$6 薄荷朱古力🍫
同樣朱古力入口順滑,唔會過甜,加上我喜愛薄荷,清新而不濟😝
Cafe可以坐2.5hrs,同朋友門玩左2款board game🎲🎰 ,魔力橋仲有朋友第一次玩,已經系cafe入面學識左😂下次可以再約岀黎cafe玩過🥰
味道😋😋😋😋/5
環境🌟🌟🌟+0.5/5
Cp🥰🥰🥰🥰/5
📍部屋咖啡室 (旺角)
旺角登打士街43H號登打士廣場12樓