2021-09-01
暑假最後一個星期一,同小朋友最後衝刺,嚟到同weekend真係2個唔同moment ,草地上人和狗都無中午12:00嚟到,門口4張枱已經full左,入面其實仲有位嘅,但我地想坐outdoor,所以就同侍應講,等左半個鐘左右!🤩🤩🤩侍應全部外國人講英文,但非常好禮貌,好有活力!👍🏻👍🏻👍🏻食物非常有保證,好味!1️⃣Polla Pizza-😋😋😋😋😋好味,本身唔係鍾意食太濃醬嘅,呢個仲要手工餅底,非常好,嚟到仲要係脆邊,memu仲有追加食材,呢款建議加芝麻菜應會更好食2️⃣香脆雞翼-😋😋😋😋正常嘅好味,size仲要係偏大3️⃣香脆薯條-😋😋😋😋😋呢個係因為小朋友想今叫嘅,但有驚喜🤩炸到金黃色之餘仲係脆嘅,薯仔味好重,唔點茄汁都好味4️⃣Cocktail: Cucumber, Lime, Basil-😋😋😋好清嘅青瓜味,但真係得青瓜味,Lime多返啲會好好多仲叫左可樂,罐裝加杯冰上,但$35一罐好貴總結,呢間可以無限encore😋😋😋😋😋
食物非常有保證,好味!
2️⃣香脆雞翼-😋😋😋😋正常嘅好味,size仲要係偏大
仲叫左可樂,罐裝加杯冰上,但$35一罐好貴
總結,呢間可以無限encore😋😋😋😋😋