2024-09-03 167 views
今日去咗觀塘買恤衫,見到APM食嚟食去都係嗰啲大牌子,所以諗住幫襯吓工業大廈的小店,我鍾意嚟成業工業大廈呢邊,因為門面非常之光鮮👍🏻一樓有一間食日本丼飯,上次食過非常足料,做埋晚餐,十分飽肚,小食亦都非常之日式,又多選擇,最緊要係性價比高,價錢一啲都唔貴。我今日星期六晚上叫咗個鰻魚飯,都只不過係$88 ,叫埋嘢飲都只不過係加$5 ,非常公道。鰻魚10分肥美,鰻魚醬汁同飯好夾,淡淡滿足,甜甜地,又有鰻魚的輕輕烤香。小食加配有好多選擇,我今次叫紫薯餅,入面粒粒紫薯,脆卜卜,入面又綿又甜。另一個小食是芝麻雞翼,炸得非常之香脆,入面保持住肉質,外脆內多汁。飲品方面,我叫咗柚子蜜,大大杯,中和返頭先食咗咁多煎炸嘢。

飲品方面,我叫咗柚子蜜,大大杯,中和返頭先食咗咁多煎炸嘢。