2024-08-22
1910 views
今日嚟到距離觀塘港鐵站步行幾分鐘嘅工廈搵食. 之前聽同事係咁盛讚呢度啲漢堡扒, 話係漢堡扒界天花板, 可以媲美「挽肉と米」, 仲要限量供應, 聽到我最後都係嚟咗. 一入店內, 環境簡約舒適, 令人放鬆. 店員熱情地為我哋介紹每款醬汁同配料嘅味道, 感覺貼心🥩招牌手打和牛漢堡 蘭王蛋飯 配 日式泡菜秘製漢堡汁和牛係澳洲和牛, 厚厚嘅漢堡扒口感鬆軟, 成個套餐單睇賣相就已經令人驚艷! 橙黃色嘅流心蘭王蛋送飯一流✨當我用匙羹慢慢督開隻蘭王蛋, 濃濃蛋液即刻流出嚟🫰🏻咬落去油脂香味滿滿, 伴隨蛋汁同飽滿的日本米, 真係令人陶醉. 再加上酸甜帶柚子味嘅秘製漢堡汁, 口感層次分明, 美味無比✨絕對值得試🫰🏻💛個人必食推介: 招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯返食指數: 🥑🥑🥑🥑(5🥑滿分)#招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯 ($128)______________________________📍 牛霸王(觀塘)觀塘成業街19-21號成業工業大廈1樓26號舖#instafood #Instafoodie #foodiegram #drinkdrinkeateatuide #drinkdrinkeateatguy #
🥩招牌手打和牛漢堡 蘭王蛋飯 配 日式泡菜秘製漢堡汁
💛個人必食推介: 招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯
返食指數: 🥑🥑🥑🥑(5🥑滿分)
#招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯 ($128)
📍 牛霸王(觀塘)
觀塘成業街19-21號成業工業大廈1樓26號舖
#instafood #Instafoodie #foodiegram #drinkdrinkeateatuide #drinkdrinkeateatguy #成業街 #成業工業大廈 #觀塘 #食好西 #DE九龍篇 #香港美食 #牛霸王 #觀塘美食 #觀塘必食 #觀塘餐廳