2008-07-31 17 views
與S小姐及D小姐晚飯, S小姐提議這裏 因D小姐是素食者, 所以我地只簡單的點了春卷, 炒通菜及大蝦蝦膏炒飯.先來的春卷熱辣辣, 相信是即點即做的. 外皮脆卜卜, 內面有些豆乾絲, 蘿蔔絲, 冬菇絲等做餡, 雖是素餡, 但味道不寡. 好味. 另外的炒通菜很有鑊氣, 辣辣的, 很開胃, 只間中有幾條較老.炒飯相對最差, 賣相一點鑊氣也沒有, 也不夠乾身. 味道也是淡淡的, 完全沒有蝦膏的惹味. 等就加有很多小紅蝦仔, 不過對味道幫助不大.入座時只有兩三檯客, 但都我地走時則差有好多人. 心唸可能其他的食物唔錯呢?! 但呢個地點於我來講是有點偏僻, 未必會再試了!
與S小姐及D小姐晚飯, S小姐提議這裏