2022-01-16 302 views
【#肥波街頭小食系列】🎈尋日免費搭車,肥波就捉左肥成去赤柱聖誕市集,排左半個鐘隊,行左一個鐘都唔夠,因為裡面實在太細太多人;食嘅野唔算特別但又係要勁排隊,所以我地就返出西灣河太安樓掃街。🎈不過因為下晝食左個麵好飽嘅關係,所以都唔係食左好多野!而且呢檔真排左好耐,排左一個鐘!但老闆娘超有禮貌,係咁話唔好意思要排咁耐,咁有禮貌真係排幾耐都抵~🎈大學時代已經幫襯過魚蛋佬,今次終於同到肥成黎食喇,yeah yeah 💛個醬汁係精髓!依然係好好味!係回憶中嘅味道🥢價錢依然好平👍🏻不過牛栢葉可以淥多一兩下會更加好,魚蛋同腸仔就正常😋💵 總共$22/4串;超抵!💵 腸仔 $3🍢魚蛋 $6🍡牛栢葉 $10🥢📍 魚蛋佬 @fishballman_taionbldg 📍 西灣河筲箕灣道57-87號太安樓地下A28號B舖#肥波掃黃行動 #西灣河美食 #西灣河黃店 #西灣河太安樓 #太安樓 #太安樓美食 #魚蛋腸仔
【#肥波街頭小食系列】

💵 總共$22/4串;超抵!
💵 腸仔 $3🍢魚蛋 $6🍡牛栢葉 $10🥢

📍 魚蛋佬 @fishballman_taionbldg