2023-03-22 121 views
係一碗值得等嘅麵 雖然等咗1.5小時 最後連啲湯都飲晒 湯頭濃郁 一飲就知道係落足料 叫咗一個蝦湯一個雞湯 濃郁到就好似出邊的高級食府用嘅高湯一樣 就算全部湯飲晒都唔覺得好喉嚨好乾涸 證明真係冇味精麵條好Q彈 同平時食嘅伊麵,好唔同 唔會好似出邊嗰啲咁淋 燒牛肉牛味重半山熟好好味 一口跟住一口 睇住老闆一個人做 都睇到佢係好辛苦嘅 但係知道用心製作,所以我覺得係值得 如果好彩唔一定要等1.5小時 可能有啲人等45分鐘 因為中間有啲人會因為等唔到咁耐而走位 老闆無論招呼顧客入座 落order 到埋單 佢都會講,唔好意思等咁耐 之後我都同佢講咗句,辛苦晒你
係一碗值得等嘅麵 雖然等咗1.5小時 最後連啲湯都飲晒

2023-03-21
Waiting Time
90 Minutes (Dine In)
  • 海蝦濃湯伊麵