2024-09-14
大埔任飲任食燒烤打邊爐 70多款食物 最平竟然只係$168? (餐牌價錢可以長按暫停睇睇).今次帶大家去燒雞翼可以喺大埔站坐 75k 小巴 汀角站落車就到入到店內可以見到自助區域有四五個雪櫃 放住 BBQ 食物食物選擇超多 好似雞扒雞翼 都有幾款口味選擇例如 日式照燒 咖喱 麻辣 韓式甜辣 蒜蓉 土匪都有🥰仲有牛扒 牛仔骨 咖喱魷魚都好正.旁邊仲有自助飲品機 我最鍾意係香印提子汁打邊爐 湯底 調味 蔬菜 粉麵 都可以自己拎.入座會有大隻佬幫你起爐火力勁猛 而且爐頭範圍大中間可以加湯底打邊爐 湯底有沙嗲 麻辣 豬骨可以揀但我更鍾意用中間個鍋 自己⭐️炒蒜蓉牛油金菇最鐘意 猛火燒⭐️黑椒牛扒 再搽大量蜜糖.‼️整體勝在價錢平 選擇多‼️好適合叫埋一班朋友聚會.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_大埔.地址:TLCBBQ (大埔) @tlc_bbq 地址:大埔大尾篤汀角路 202 號地舖.⭐️評分:味道:4/5環境:3.5/5 服務:3.5/5抵食:4/5.#hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodi
今次帶大家去燒雞翼
味道:4/5
環境:3.5/5
服務:3.5/5
抵食:4/5
#hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #食評 #美食 #香港旅遊 #香港美食 #上水美食 #上水必食 #太和美食 #太和必食 #粉嶺美食 #粉嶺必食 #聯和墟美食 #大埔美食 #大美督美食 #打邊爐 #任飲任食 #任食 #燒烤 #bbq