2024-07-28
🥳即慶約咗朋友食飯,就揀咗大家都鍾意嘅食台灣野🥳🐷蜜汁紫菜排骨飯:個醬汁超惹味呀👍真係一試難忘😋呢個蜜汁紫菜排骨飯個汁真係不得了💯加埋啱啱炸好嘅排骨🔥入口鬆化✅簡直係絕配❤️呢個好推介🥳🐣香蔥紫菜手撕雞飯:呢個紫菜手撕雞飯超正💯成碗飯真係好好食🤤而且雞肉份量都唔少✅加埋芝麻油香味😋配紫菜好好送飯👍好食到你會唔經唔覺就會碗食晒嚕👍🤤🫔脆炸鮮奶卷•古早芋泥二文治:呢個脆炸鮮奶卷好出色💯皮薄薄又勁脆🔥加埋入面滑嘟嘟嘅鮮奶🥛超正✅ 而呢個度嘅芋泥一樣都唔錯👍芋泥味道濃郁👅🐙明明 - 我不是章魚燒:睇個名已經覺得好搞笑😂呢個係墨魚丸加左明太子醬嘅小食🍡望落去個樣真係好似章魚燒😍好好食🤤好推介呀👍🧋黑糖珍珠鮮奶:好喜歡黑糖珍珠鮮奶😋珍珠好有咬口✅味道唔會好甜😍好啱我口味🥳🥤仙草豆奶:勁多仙草嘅豆奶✅豆味重💯兩個加埋超夾呀🥳
🥤仙草豆奶:勁多仙草嘅豆奶✅豆味重💯兩個加埋超夾呀🥳