2024-09-13 35 views
作為超級麵包控既我,今日路過位於尖沙咀K11 Art Mall ,見到我由細識到大嘅麵包店「君蘭麵包廠」原來開咗喺呢度,我點會忍得住唔入手🍞而且作為九龍區首間分店,超多限量款式🫶✨忌廉筒,共有六款口味,除左有原味選擇,仲有菠蘿、開心果、紫薯、士多啤梨香甜選擇,佢哋仲突破傳統,有鹹味既煙肉薯仔筒,惹味香口,細細件零罪惡✨巨大版嘅牛角酥,充滿香滑忌廉,開心果、黑芝麻、柚子及 Tiramisu✨多款精緻港式曲奇大家到店後可以自助夾,實現零食自由今日我都入咗唔少貨,用來做早餐下午茶一流食唔晒放入雪櫃,想食嘅時候放返入微波爐或者焗爐加熱,更加美味😋▪️芥末司華力腸包 $ 16▪️直布羅陀腸排包多士 $ 24▪️煙肉薯仔排包多士 $ 24▪️腸仔吞拿魚酥 $ 13▪️雞批 $ 12▪️真. 流心孖芝撻 $ 18▪️煙肉薯仔筒 $ 10

而且作為九龍區首間分店,超多限量款式🫶
件零罪惡

✨多款精緻港式曲奇大家到店後可以自助夾,實現零食自由

今日我都入咗唔少貨,用來做早餐下午茶一流

▪️芥末司華力腸包 $ 16
▪️直布羅陀腸排包多士 $ 24