Blingbling美食推介✨📍旺角🍜漢發麵家最正豬膶麵‼️沒有之一‼️💠💠💠💠💠💠💠💠今晚出去旺角,所以就嚟咗呢間人氣麵家度食佢哋最出名嘅豬膶麵🩷其實一直都鍾意食豬膶,只不過出邊嘅豬膶質素真係好參差,有啲會好乾好硬,好苦😫所以一知道漢發麵家嘅豬膶好食之後,就慕名嚟試吓‼️💠豬膶公仔麵 $52一嚟到俾碗麵嚇親,有好多嚿豬膶,而且每一嚿豬膶都好厚🥰🥰食落每一嚿都係好鮮嫩,一啲苦一啲腥都冇!!鍾意食豬膶嘅真係要嚟試吓😍😋💠西多士 (煉奶) $42佢哋嘅西多士好似一嚿雲咁樣,睇落都已經覺得好鬆軟🥰食落口覺得同一般茶餐廳唔同,唔會好死實!食落好軟綿綿好好食🥰💠紅豆冰 $29個人喜好,去茶餐廳食西多士梗係要加返一杯紅豆冰😂講真真係有啲Heavy,不過食完啲油膩嘢飲返杯冰凍嘅紅豆冰真係好正!不過要留意,佢哋係冇餐嘅,嘢飲要另外叫‼️餐廳環境:💎💎💎💎💎/5服務質素:🌸🌸🌸🌸🌸/5食物味道:😋😋😋😋😋/5 性價比:💰💰💰💰💰/5漢發麵家📍 旺角彌敦道565-567號銀座廣場地下1號舖#blingbling推介 #blingbling美食 #blingbling旺角 #旺角美食 #漢發麵家 #漢發豬膶麵 #豬
Blingbling美食推介✨

食物味道:😋😋😋😋😋/5
性價比:💰💰💰💰💰/5

漢發麵家
📍 旺角彌敦道565-567號銀座廣場地下1號舖

#blingbling推介 #blingbling美食 #blingbling旺角 #旺角美食 #漢發麵家 #漢發豬膶麵 #豬膶麵 #西多
  • 豬潤公仔麵