2024-05-22 56 views
自從試完上次銅鑼灣分店之後,今次再試黃埔分店,真心好高質,我同老公都係牛魔王,所以我地今次試下全部都係叫牛的部位🐮🐮大判燒! 黑毛和牛西冷✨🥩🉐黑毛和牛西冷好搶眼,店員仲會幫忙燒,燒一陣好快食得🉐油脂分布均勻,非常嫩滑,食的時候攪拌溫泉蛋一齊吃,非常滑溜好味黑毛和牛上肋骨中肉✨🥩比較少油脂嘅部位,但係肉質食落都係好腍,整到細細舊燒到脆脆地,同平時食的口感不同,好特別的燒牛💯蔥鹽味牛舌 🥩👅牛舌有厚度,好有咬口,簡單加上鹽和蔥調味,再配上餐廳的三種醬汁,唔錯😍生菜🥬韓式泡菜✨好鐘意食燒肉用來包住食,味道一流🤤最後我地仲食咗其他燒牛,全部都唔錯💥黑毛和牛腹柳小排✨💥特上牛胸腹肉✨💥黑毛和牛上嫩肩里肉✨杞子杏仁豆腐同雪糕泡夫🍦🧁最後店員會送上甜品,可以沖淡一下燒肉既油膩感Yakiniku Kakura是真心高質素的保證,永遠都唔會令人失望,下次一定會再來,特別讚賞食完唔會成身油煙味,真係超級大滿足🤤🤤

大判燒! 黑毛和牛西冷✨🥩
🉐黑毛和牛西冷好搶眼,店員仲會幫忙燒,燒一陣好快食得

黑毛和牛上肋骨中肉✨🥩

蔥鹽味牛舌 🥩👅

生菜🥬韓式泡菜✨
好鐘意食燒肉用來包住食,味道一流🤤

最後我地仲食咗其他燒牛,全部都唔錯
💥黑毛和牛腹柳小排✨
💥特上牛胸腹肉✨
💥黑毛和牛上嫩肩里肉✨

杞子杏仁豆腐同雪糕泡夫🍦🧁
最後店員會送上甜品,可以沖淡一下燒肉既油膩感