最初覺得同水母一齊食飯覺得好浪漫,所以去左呢度,去到見到有少少失望,但還算預計之中,因為見網上啲相,以為可以見到多啲水母,還好,陪我食飯的水母都幾靚,環境都幾浪漫,暗暗地,拍拖都唔錯,可惜我係同朋友去,好似浪費左(感覺唔係拍拖去就冇咁抵),叫左個大蝦意大利飯,好好食,味好濃郁,可惜個蝦頭有啲生,扣左不少分,又叫左個三文魚沙律,都靚靚幾好味,最後叫個安格斯扒,$428,最初見到youtube話超好味,所以覺得貴都叫,但我一啲都唔覺得好食,好後悔叫左呢個,我唔知係咪我冇食開安格斯牛,所以唔喜歡,我唔喜歡要大力咬的東西吧~最後食到鋪頭收門,我就走左去大魚缸度影相,總算見到我心愛的大魚缸(如果不是等到最後啲人走晒,我才去到嗰個大魚缸度影相,我會覺得再唔抵一啲。),整體我覺得合格的,不過不會再去,未去過的話,拍住拖去一次都ok。