🩵 記得好耐之前去過觀塘分店,今次去尖沙咀分店👍🏼 都好近地鐵,好方便☺️今次仲約左兩年無見既中學friend一齊食,可以catch up 一下🥹 🩵 蟹柳沙律🥗 $78真心個沙律比我想像中大好多😳 本身已經好大個碗,仲要裝到滿一滿成座山咁👍🏼除咗好多沙律菜同蟹柳,仲有車厘茄,飛魚籽同牛油果🥑啲沙律醬都少少辣,都幾特別~🩵 自家玉子燒 $55 初頭以為會係橢圓形嗰款玉子燒,點知最後係好似芝士蛋糕既形狀😁 上面又係加左好多飛魚籽。整體口感比較厚實,蛋味重☺️🩵 東京爆脆 $98古今二有好多創意卷物😍 Menu睇到眼花撩亂🤣 今次食東京爆脆~ 同個名一樣,卷物入面除左呑拿魚同蟹柳之外,仲有炸粉脆脆。加上卷物用火槍炙燒過,食落都幾有口感😝 又夠飽~ 🩵 雞胸軟骨串燒 $38 ♡ 雞腿肉串燒 🍗 $32♡ 掌中寶串燒 $38之後就係三串唔同部位既雞串燒!其實掌中寶就是雞爪腳掌中間凸起的肉。因喺掌中間,而且數量唔多,所以又叫做掌中寶。三款都好食😋 當中我最鐘意既係雞腿肉,連埋雞皮,啲雞油好正🤣
🩵 蟹柳沙律🥗 $78
除咗好多沙律菜同蟹柳,仲有車厘茄,飛魚籽同牛油果🥑
啲沙律醬都少少辣,都幾特別~

🩵 自家玉子燒 $55
上面又係加左好多飛魚籽。整體口感比較厚實,蛋味重☺️

🩵 東京爆脆 $98
加上卷物用火槍炙燒過,食落都幾有口感😝 又夠飽~

🩵 雞胸軟骨串燒 $38 ♡ 雞腿肉串燒 🍗 $32
♡ 掌中寶串燒 $38
之後就係三串唔同部位既雞串燒!