2023-08-10 211 views
比人感覺好energetic好新穎嘅酸菜魚,水煮魚餐廳!除左酸菜魚都有麻辣野同川菜。姚姚酸菜魚拼番茄魚 $308佢有雙拼選擇,一次過可以試兩種口味,啱曬食辣同唔食辣嘅朋友。 出乎意料地個蕃茄魚竟然超級好味🤤👍🏼👍🏼👍🏼,個湯好濃好重蕃茄🍅(濃過譚仔三哥蕃茄湯底)。招牌湯底就唔算太辣,不過會愈食愈辣😽。魚嘅質地幾滑幾嫩,不過附菜唔算多,所以我哋另加料!加咗萵筍冇咩特別,啲薯粉索咗湯就更加好食,湯汁包住所有薯粉帶出蕃茄嘅鮮味。 不過酸菜有少少鹹,兩邊食就balance返。姚姚脆奶 $58呢個脆奶有四件個皮有啲厚,所以食落有啲濟。記得趁熱食凍左就唔好食。藤椒無骨鳳爪 $68唔算好辣,個份量都好大,有少少麻,酸酸地幾開胃!👍🏼🌟彩虹烏龍冰粉 $68呢個甜品好少見,啲冰粉好有口感,有紅豆提子乾又有啲酒糟,好有特色,感覺比其他甜品健康!唔太甜,有好多種味!推👍🏼👍🏼分量適合2-3個人食。鍾意食酸菜魚嘅就值得一試,如果食得辣就可以試埋佢個麻辣香鍋同水煮魚啦🤟🏻PS 員工們都係靚仔小鮮肉🫢哈哈

姚姚酸菜魚拼番茄魚 $308

姚姚脆奶 $58

藤椒無骨鳳爪 $68
唔算好辣,個份量都好大,有少少麻,酸酸地幾開胃!

👍🏼🌟彩虹烏龍冰粉 $68

PS 員工們都係靚仔小鮮肉🫢哈哈
姚姚酸菜魚拼番茄魚
藤椒無骨鳳爪
姚姚脆奶
彩虹烏龍冰粉
2023-06-20
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)
姚姚酸菜魚拼番茄魚
藤椒無骨鳳爪