2022-05-14 1816 views
仲要試伏幾多間良心黃店☹️聽講活一鮮價廉物美,之前專登去北角分店食lunch,可惜個日唔食得生冷野,冇得試勁多人推薦既魚生丼。後尾叫左燒牛肉豆腐定食🐮牛肉份量足夠,白滑既豆腐灑左少少七味粉,令佢唔會太清淡。牛肉汁撈飯好食。如果住附近既話,不失為飯堂好去處。至於跨區專登去食就唔洗啦。今晚訂座去了大角咀分店。終於可以一試壽司set啦❤️滿心期待,點知小食已經好失望😭本身好鍾意食清酒煮蜆,我仲會飲埋個湯,甜甜地有酒味好正架。不過呢個清酒煮蜆連我唔飲酒都覺得冇酒味,好似滾水煮熟咁。最慘係有沙😭朋友食左一啖成口沙,即刻覺得好掃興😢埋單時店員問用餐感受,我直接話蜆好多沙。佢話我地早d出聲既話可以換😔😔原來食物唔好食可以換😭大家下次記得出聲反映呀~燒芝士年糕都好難整得唔好食😂 紫菜脆既話就好啦牛肉壽喜燒$128俾d cheap牛肉,幾塊豆腐,少少菜咁。食材太少1個女仔食完都唔夠飽。活壽司$148咩都有d,同壽司郎質素差唔多。食左一個鐘未叫埋單已經有店員叫我俾錢🤔可能有限時冇同我講。由成口沙開始已經冇心情,後來既食物未高質到挽回我對佢既印象分

燒芝士年糕
都好難整得唔好食😂 紫菜脆既話就好啦

牛肉壽喜燒

壽司$148
咩都有d,同壽司郎質素差唔多。

Type of Meal
Dinner