2024-08-26 37 views
今日逢星期五,收工梗係要去飲酒㗎啦,事就約埋朋友一齊去中環石板街。朋友特別推介呢間,所以我哋都好期待!我朋友不嬲都好鍾意飲啤酒,佢話呢度啲啤酒全部都係手工啤,唔經過過嚟,保留活性酵母,絕對有品質嘅保證,咁我近排都開始鍾意飲craft beer,所以一定要嚟!夜晚八點嚟到,已經超級旺,勁多人飲嘢!呢度嘅模式其實係自助式,自己攞啤酒同埋雪凍緊嘅酒杯,感覺好輕鬆,個vibe好正。如果想買多啲返屋企同朋友一齊飲,一共買6罐或者24罐其實都一樣有優惠,然之後仲俾我見到如果買任何啤酒,就即刻會比張禮券你,下次再嚟就可以買一送一,好抵!葡萄熟了果味好香,好易入口,感覺就好似飲緊spiked果汁。星仔酒花香較重,不過比我想像中入口冇咁苦,男士好鍾意本來想試chocolate imperial stout但剛好冇貨所以就要左桃寶。呢個有好香水蜜桃味,旁邊一台女仔都係清一色飲緊呢隻。所以係絕對順滑,直頭好似 draft craft~

星仔酒花香較重,不過比我想像中入口冇咁苦,男士好鍾意