2024-11-09 2455 views
🤗誠意高質樓上Cafe 🛠️輕工業風 🩶設計簡潔有feel 🥰食物擺盤非常打卡able🧡🫶🏻鍾意佢哋係菜式 飲品 甜品加入乾花🌹令味道更多層次💛 微細嘅地方 感受到廚師嘅心思🥰🤤蒜蓉牛油酒煮蜆 $98 份量很不錯🤭 聞到蒜蓉牛油香已經覺得好吸引🤤 食落每粒蜆都吸收晒蒜蓉牛油汁嘅精華🤤 超入味 微微酒香 惹味可口😋 我會投選呢個係全晚MVP🌟 🤤香草蜜糖無激素雞翼 $58 蜜味清甜😋 惹味可口😋 味道剛好 唔會太濃太咸 非常唔錯🤭 💁🏻‍♀️主食 +$48 可升級為套餐(可享有湯 +甜品+飲品) ⭐️櫻花濃蝦湯 (升級套餐) 顏色吸引 好濃嘅蝦味 加了芝麻飯素 湯口感更豐富👍🏻⭐️日式照燒汁燴去骨德國鹹豬手 $168 + (升級套餐 +$48) 豬手皮非常軟腍 肉質鬆軟🤤 非常入味 配合creamy嘅意大利飯 滿足感加乘🥰 ⭐️特濃芒果乳酪 (升級套餐 +$15) 😍飲品口感豐富 而且非常開胃 ⭐️柚子芝士蛋糕 (升級套餐) 淡淡嘅柚子甜香😚 配合芝士蛋糕 整個甜品唔會太甜太漏 很好😋🤤士多啤梨酸奶 $42 🥰甜甜酸酸 開胃又解膩 🤤楊枝甘YO! $68 顧名思義楊枝甘露+yog

🤤蒜蓉牛油酒煮蜆 $98

🤤香草蜜糖無激素雞翼 $58
蜜味清甜😋 惹味可口😋 味道剛好 唔會太濃太咸 非常唔錯🤭

💁🏻‍♀️主食 +$48 可升級為套餐
(可享有湯 +甜品+飲品)

⭐️櫻花濃蝦湯 (升級套餐)
顏色吸引 好濃嘅蝦味 加了芝麻飯素 湯口感更豐富👍🏻

⭐️特濃芒果乳酪 (升級套餐 +$15)
😍飲品口感豐富 而且非常開胃

⭐️柚子芝士蛋糕 (升級套餐)

🤤士多啤梨酸奶 $42
🥰甜甜酸酸 開胃又解膩

🤤楊枝甘YO! $68
顧名思義楊枝甘露+yogurt 😋甜酸味道非常融合🥰口感都非常豐富 作為餐後最後一款甜品 完美作結🥳
2024-11-03
$250 (Dinner)
Celebration
Birthday