2024-03-20 54 views
早之前我都曾經同朋友嚟過呢間餐廳,今次我就帶住男朋友二人世界嘅時間嚟試下其他嘅早餐👫店面整齊而有設計感,加上店員親切嘅服務,真係一間可以令人回頭再嚟嘅茶餐廳!我同男朋友一齊點咗以下幾樣食物☺️首先香煎豬扒配三角薯餅💭豬扒被煎得金黃酥脆,一口咬落去就可以感受到滿滿的肉香💭三角薯餅,外皮焦香,里面薯泥細膩!我個人更加推薦珍寶牛角包😍💭牛角包外皮焦香脆,一口咬落去先係香味撲鼻💭兩個人食已經好足夠男朋友很讚賞熱檸茶,💭茶香馥郁,檸檬提味,既酸又甜,一杯下去整個人都爽快起來💭呢間餐廳不論係食物定係服務態度都係一流,飲食環境又有味道,空間寬敞型格🌹下次會帶父母一齊嚟!真係超抵食👍🏻😋!
我同男朋友一齊點咗以下幾樣食物
💭三角薯餅,外皮焦香,里面薯泥細膩!