2024-05-21 68 views
最近好想食壽喜燒,但係又冇時間去一轉日本,點知今日比我經過太子嘅時候,見到有一間日式小店,裝修好特別,真係好有日本嘅感覺,竟然又係主打壽喜燒喎,就梗係入去試吓啦!餐牌都幾多選擇,我地最後要左個人氣滿滿二人餐 ,都只係$630,我覺得都好抵食。餐包左365日全穀飼黑安格斯小排150g ,澳洲M9+全血和牛100g,野菜盤一份,生日本雞蛋兩隻同吉列千層豬一份,最後更加可以要埋飲品,我地就要左柚子果酒。柚子酒好易入口,中午飲都唔怕。野菜都好新鮮,仲要有好多唔同選擇,特別要講吓個豆腐超好食!千層吉列豬都好有驚喜,食落唔會覺得好肥膩。壽喜燒啲肉全部都好新鮮,而且好重牛尾,更加覺得好滑口,超級推介!