2015-09-30 994 views
1號其實唔係好中意麵包類既野,可能因為番學朝朝食但今次呢幾粒咁可愛既骰仔真係引唔住食左幾粒小方包MiniCube($9)有五隻色總共係五隻味:綠茶紅豆、芝麻、紫薯、紅莓、朱古力呢幾粒方包切開會見到滿滿既餡綠茶紅豆好味,個甜度岩岩好,食到淡淡抹茶更加食到好香既紅豆,紅豆味較出,個抹茶味可以再濃d!紫薯味好靚,見到餡有好多但味道相對地就比較淡,唔係話太食到紫薯味雖然係咁,但呢間最吸引既地方係麵包全部人手做,而且師傅係超有heart整麵包,係1號食緊個紫薯包既時候有反映過味道較淡,師傅即刻話會改良,仲話人手做既麵包好處就係份量可以不斷改變到岩客人口味為止,聽到覺得而家搵到咁有heart整既師傅好難得,整野食態度最重要,呢間一定會越整越好味!窮遊指數:8/10好味指數:7/10(師傅好加分)
1號其實唔係好中意麵包類既野,可能因為番學朝朝食
但今次呢幾粒咁可愛既骰仔真係引唔住食左幾粒
小方包MiniCube($9)
有五隻色總共係五隻味:綠茶紅豆、芝麻、紫薯、紅莓、朱古力
呢幾粒方包切開會見到滿滿既餡

窮遊指數:8/10
好味指數:7/10(師傅好加分)
TakeAway