2019-01-22 4973 views
通常去灣仔區,如果係想飲茶,多數都會係呢到飲,今日又約左朋友午餐,每次係昵到食嘢都會有驚喜,隨左食物有驚喜之外,服務不嬲吳差,但今日見到好多待應同部長都吳同左,服務仲比之前好幾倍👍👍👍😍今年2019年第一次係昵間酒樓飲茶,「呢個黑色西裝男部長我肯定未見過,係有禮貌到我不得不讚,人係非常nice,又勤力,又好笑容,見到佢對枱枱客都甘好,睇到佢名牌好似叫呀霖😊😊👍👍」😍食物質素仲一直都保持到水準,呢個又要讚吓廚師👍👍😬😬@冰鎮包魚———-必食冰鎮包魚,好味到震😬@佛跳牆———必食😂材料多到(比之前食仲要靚)湯入面有🌼膠,(花膠仲大大件吳係cheap嘢)海參,包魚,杞子,🐔腳,螺頭,參薯,瘦肉⋯⋯等等,個湯甜到吳使講✌️✌️@燒鵝———-例牌都甘大碟,抵食👍@炸兩———又係必食,油炸鬼脆卜卜,包住既腸粉皮又夠薄👍✌️@包汁鳳爪——-呢個失左水準,🐔腳吳夠淋,未入到味😅@芝麻糕——-呢個甜品第一次食,無乜芝麻味,吳夠香,食落口感麻麻🙄(其實係想食椰王,由於時間關係,要大約20-25分鐘,今次無食)(如果未食過椰王既人,必食甜品推介)@紅棗糕——呢個好味,咽韌又夠彈牙👍
食物質素仲一直都保持到水準,呢個又要讚吓廚師👍👍😬😬
@冰鎮包魚———-必食冰鎮包魚,好味到震😬
@燒鵝———-例牌都甘大碟,抵食👍
@包汁鳳爪——-呢個失左水準,🐔腳吳夠淋,未入到味😅
(如果未食過椰王既人,必食甜品推介)
@紅棗糕——呢個好味,咽韌又夠彈牙👍

冰鎮包魚
佛跳