2021-12-24
尖沙咀Rosewood Steakhouse 【#HENRY 】🦪Market Oysters 6pc/$348十分推介嘅生蠔,完全夠晒鮮甜,食落去比較creamy嘅口感簡直一流,仲有兩款醬汁(vodka/醋)俾你襯托!🥚Devilled Japanese Eggs $298雖然名字就一般,但係食落處處都有驚喜,首先有魚子同海膽係上面,咬落去雞蛋入面竟然有流心嘅辣汁同埋脆脆片,真係意想不到咁好味!🥩New York Strip $598 (120oz)Medium rare 經店員介紹下叫左肉味比較濃嘅呢一款,真心Medium rare剛剛好,入口慢慢溶化,濃厚嘅肉汁慢慢滲出,果一種Juicy嘅感覺真係不得了!🍨餐廳重送左個雪糕慶祝我哋嘅anniversary💕最緊要服務真心太好了,特別要感謝Steven 詳盡嘅介紹,每一項服務都無微不至,真心要讚好!HENRY (尖沙咀)尖沙咀梳士巴利道18號香港瑰麗酒店5樓
🦪Market Oysters 6pc/$348
🥚Devilled Japanese Eggs $298
🥩New York Strip $598 (120oz)
🍨餐廳重送左個雪糕慶祝我哋嘅anniversary💕
HENRY (尖沙咀)
尖沙咀梳士巴利道18號香港瑰麗酒店5樓