2024-09-29 1812 views
見到小紅書有介紹,所以就喺OpenRice買咗228個套餐去試吓,海鮮拼盤只有一份,唔係任食,任食部份海鮮只有大頭蝦及沙白,除此之外有小食、肉類同一般打邊爐配料!食物都正正常常冇乜大問題,最大問題係個服務員,成間餐廳得一個女侍應,間餐廳唔算好大,我哋入座嘅時候都只有兩枱客,但係佢就搞到佢好似好忙,對客人嘅態度好惡劣,不停叫我哋等等!問多兩句都嫌我哋煩🙄最奇怪嘅係當我哋買咗單之後,突然之間話我哋超過咗時間去攞嘢飲,所以要俾返嘢飲錢!我們跟他說我們不知道已經過了時間,跟他事前並沒有通知,他說我們已經埋了單並說搵錢艱難,我強烈建議餐廳應預先通知客人時間已到,如果再去取飲品便要額外收費,又或者唔比客人去雪櫃自取飲品!
OpenRice  $228  set
海鮮(不是任食)
大頭蝦(可任食)
𧐢
加$20任飲
真係會取消你落左嘅單
2024-09-24
$280 (Dinner)
Dining Offer
Coupon