2023-01-26
1985 views
原本都唔想寫劣評,但員工老闆處理投訴完全唔可以接受。😡今日跟家人食晚飯,其中叫了北京填鴨2食,一直都無黎第2食,到最後一碟都未到就問其中一位女職員,先知道原來漏咗單。都知道今晚多人少少失誤都無怪責佢地,就咁叫佢哋取消咗。之後我地叫左兩個甜品,一個豆沙窩餅,一個拔絲士多啤梨。過左一陣,豆沙窩餅黎到,但見到個拔絲士多啤梨送左去後邊張枱,但人地明明就仲食緊熱食,以為人地專登叫定。但過左20分鐘,我地嘅拔絲士多啤梨一直都冇送黎,我就開始覺得後邊張枱嘅士多啤梨應該係我哋嘅,就問個職員但都無再話我地聽點。之後過左10分鐘我地再追,就見到其中一位職員行去後面張枱,問佢地有冇叫,隨手就收起咗個士多啤梨(即係一直送錯咗去人哋度🤨),之後再有同事行過嚟問我地仲要唔要! 我地當然唔要喇!叫左另一個拔絲蘋果,唔駛10分鐘,即刻送到枱上。但等待期間最奇怪係嗰位男同事行過去後面張枱話「送」左個拔絲士多啤梨俾佢地食。而我地嘅拔絲就要照收錢? What ? 🤨但重點係呢位同事一直諸多解釋都無道歉!!!這一點真係不能接受!
而我地嘅拔絲就要照收錢? What ? 🤨