2024-11-15
見到話咩新派車仔麵,以為轉左手,去到原來係出左d 新款。我嗌返d 普通野,八寶車仔麵,用QR code 落單,喺備註寫明"走豬皮!🙏🏻” ,但上枱都係大大塊豬皮,咁我就同阿姐講我寫左走豬皮,然後佢就同煮果個阿姐好似恥笑我咁,係到一人一句... 感覺幾難受... 然後就只係夾走左兩大塊豬皮,無話加返其他料比你... 感覺都係幾差... 見到個八寶粉咁空洞... "七寶粉" 每樣餸得兩粒,冬菇更加得一粒,完。味道方面正常,比較好食係大腸,幾淋味道幾好。魷魚都爽脆。蘿蔔一舊淋夠入味,可惜另一舊有生蘿蔔味,未煮淋。兩粒魚蛋最差,一咬就粉碎果種,煮左N 年咁,口感差。我記得對上次去食,牛腩有毛,d 阿姐話正常,今次再食既體驗都係好麻麻。。