2013-06-30
見好耐冇黎過山田屋食野,今日路過就去食下,我己經唔係第1次黎食,不過係第1次一家大細食,半年前左右黎食都覺得ok,起馬過得去,食物都叫做好食,環境都唔錯。我地都唔係對食物有執著既人。一如以往,唔洗等位,我地就有位坐。之後一位客人唔小心倒瀉左杯茶,有食過呢間野既人都知呢間野既茶幾熱,成100度以上,隻杯仲要唔隔熱,而家成33度,身水身汗行落黎仲要係熱水。個客倒瀉左,竟然叫天不應叫地不聞,呵,叫到佢黎就"達"一聲成塊布達落個充滿熱水既桌面,熱水4濺仲要話可唔可以幫我抹!!!!請注意,係老闆同客講:可唔可以幫我抹!!!!啊,唔該拎埋起個牌,d水會整濕我個餐牌小姐,你個餐牌過左膠架,係咪應該理下果個比滾水燙傷既客人先?(最後都係冇理過,只係care佢張椅有冇濕,唔好你濕左整濕我地方既態度)之後客人幫佢抹完,佢去後台同個staff講,我地係高級餐廳唔係大排擋,對住呢種客人blahblah聽到呢度我火都扯埋,咩叫"呢種客人"?5星酒店就唔會有人倒瀉水?再者,高級餐廳係咁對客??????自問唔係踢拖黎,一家人整整齊齊,洋裝,高跟鞋,有問題??你野食好貴?咪都係6x,7x一樣野?地段都只係大角咀,對住
我地都唔係對食物有執著既人。
一如以往,唔洗等位,我地就有位坐。
呵,
聽到呢度我火都扯埋,咩叫"呢種客人"?
5星酒店就唔會有人倒瀉水?
再者,高級餐廳係咁對客??????
自問唔係踢拖黎,一家人整整齊齊,洋裝,高跟鞋,有問題??
你野食好貴?咪都係6x,7x一樣野?地段都只係大角咀,對住殯儀館
呵,唔洗指意我再黎,本來食物方面都冇咩表人之處,冷氣又唔夠
如果各位想去呢間野食,勸你地唔好老T,吊帶著拖鞋,唔知個老闆會唔會又用"呢種客人"黎稱呼你
早知去隔離食,食下台式野同埋大角咀大排檔都好招呼過佢,起碼FEEL到既係親切同人情味,唔係比所謂既"高級餐廳"谷到一肚氣, 食最重要食得開心.錢唔係問題
Other Info. :
Really bad service.