2024-08-26
本身諗住算,越諗越撚嬲,決定留低我第一條cm。食物正常,價錢合理。但係服務態度都幾撚差,如果想受氣可以嚟食因為嗰日去人都幾多,我就問啲staff可以坐邊,佢淨係答我前邊嗰張枱。因為夜晚人多,眼見就得張四人枱,咁我哋得兩個人驚唔坐得,所以我就問返佢前邊邊張啦。問佢第一次佢冇理我哋,咁唔緊要嘅,我明白人手不足會忙啲,咁我就自己喺度睇吓邊張枱先係,可能個staff見我哋企咗喺度,就同我哋講45號枱。好啦,咁我咪搵吓45號枱喺邊囉,張枱就黐住TX,完全唔知邊張係45號,我就問佢係咪眼前呢張四人枱,佢就行埋嚟指住我哋面前張枱,勁撚串話:係呀!呢張啊。然後勁大力放低兩個杯走咗。講真,我又唔係喺你哋舖頭度做,我點知45號枱喺邊張?同埋前邊嗰張枱又係邊張?後邊聽到個staff同其他啲同事啲說話btw唔係我偷聽啦,係佢哋講得都幾大聲吓。咁我都曾經做過餐飲業,我都知其實咩料,但係唔該返工又返工嘅樣,講客壞話唔緊要,唔好俾人聽到忿好地地收工諗住食餐飯,仲要俾錢買難受 食不了一點,希望你哋啲員工態度可以好啲
食物正常,價錢合理。
但係服務態度都幾撚差,如果想受氣可以嚟食
同埋前邊嗰張枱又係邊張?