2023-01-03 81 views
和牛壽喜燒壽喜燒非常豐富,有和牛,冬菇,姫松菇,豆腐,蔬菜🥬食材新鮮,用黎整壽喜燒,直接食到食物原味,食落去暖笠笠,好幸福!🥰🥰🐮🐮五點刺身+天婦羅定食同樣豐富到一個點,先講刺身有吞拿,油甘,三文魚,帶子同赤蝦🥰油甘好甘香好嫩,三文魚同樣好肥美好滑,真係好出色!定食既天婦羅同茶碗蒸都好好食🍱天婦羅用薄薄既炸粉包住餡料鮮炸,完全無油膩感,呀妹最中意食炸蝦,好爽好彈牙,蕃薯係正宗日本蕃薯,好甜好好味😋茶碗蒸又夠晒滑,蛋香又濃,好食!😛😗🥰🤤餐廳有日本服務員招呼,廚師三位有日本人,香港人的服務員很用心為我們解釋菜單,給人有五星級酒店招呼的感覺。仲會幫我地refill水添!xdd 我留意到細節,去廁所的時候,看到有牙線在洗手間,真是細心!🥹💛
和牛壽喜燒
五點刺身+天婦羅定食