2012-02-27
見食評好多人讚, 睇過地方同餐牌亦發覺唔貴, 就入去試下地點比較靜, 幾舒服, 而且服務好周到, 侍應有禮又經常斟茶, 亦唔會hard sell貴野叫左好多野食, 全部散叫, 其中幾樣要讚:1. 煙肉鵪鶉卷 - 好香口既煙肉同蛋出奇地夾, 好吃2. 牛肉串燒 - 好有肉味, 食完好想再食3. 芒果三文魚卷 - 味道有層次, 好清新, 各配料份量分配得好, 唔會互相搶味4. 蛋包饅魚卷 - 睇個配搭好普通, 但蛋煎得好滑, 舊魚多汁, 軟滑, 成個卷好有咬口5. 雞泡魚乾 - 呢個好好味! 唔會太乾身, 好juicy, 唔點野都食唔停口6. 日式雜菜大腸 - 呢個我唔多食但味道唔嗆鼻, 幾易接受, 但$45太細碟另外亦叫左好多串燒, 包括明太子同泡菜雞翼, 呢2個都好好食, 惹味, 配料多, 只係太細隻...2人叫左十幾樣野 (算大食一族) 埋單每人 $300, 但感覺良好, 下次會試刺身同鍋物
叫左好多野食, 全部散叫, 其中幾樣要讚:
1. 煙肉鵪鶉卷 - 好香口既煙肉同蛋出奇地夾, 好吃
2. 牛肉串燒 - 好有肉味, 食完好想再食