2023-01-13
餐廳有日本服務員招呼,廚師三位有兩位是日本人,香港人的服務員很用心為我們解釋菜單,給人有五星級酒店招呼的感覺。仲會幫我地refill水添!xdd 我留意到細節,去廁所的時候,看到有牙線在洗手間,真是細心!🥰🥰💛 對每一個細節都有要求而且做得好,就是日本人一貫的作風。這間鮨政我很滿意,我下次一定會帶埋friends and 屋企人一齊過來食hhhhh🤣🤣八爪魚蕃茄沙律,salad好fresh好健康🤣🤣👍🏻🤤係出面食飯好少食到蔬菜,今次可以食個夠,幫助消化!🤣🤣💛😌八爪魚好新鮮,好鮮甜👅👅番茄🍅都好鮮甜可口,而且仲美白,補充豐富既維他命💛So healthy🤣!仲好大份,夠曬飽肚😎😎鰻魚飯,大大份鰻魚好滑好好味,鰻魚汁都好入味😋😋蛋好食,夠曬滑😘🥰飯粒用珍珠米,口感好正,粒粒米香☺️五點刺身,吞拿魚,赤身,鯛魚,帶子,三文魚,甜蝦。赤身魚肉魚脂少,入口比較有彈性同鮮味,三文魚夠肥美,甜蝦大隻鮮甜。帶子鮮味,份量十件非常多,連埋飯食好滿足好飽😍😍🤤天婦羅好香脆可口,爽!而且好足料,大大啖肉,唔會只係炸到得個殼👍🏻
五點 刺身,吞拿魚,赤身,鯛魚,帶子,三文魚,甜蝦。赤身魚肉魚脂少,入口比較有彈性同鮮味,三文魚夠肥美,甜蝦大隻鮮甜。帶子鮮味,份量十件非常多,連埋飯食好滿足好飽😍😍🤤