2019-06-15
我未去過一間餐廳(註:是酒店內的餐廳)個侍應會有如此嘅服務態度。。。話說我哋叫咗份蟹肉蒸蛋,隔咗一陣發現落錯單,落咗雜菇蒸蛋,所以就同個侍應講,因為菜單上個名係特別嘅名,所以這時她話冇落錯係一樣嘅。要攞個menu對一對同指俾佢睇,佢先肯認係唔同嘅所以終於肯改。隔咗一陣,佢話冇蟹肉,冇問題咁我哋取消。但係最好笑嘅係再隔多一陣佢攞咗一碟鋪滿菇嘅蒸蛋上來話係蟹肉蒸蛋。我哋即時呆咗O晒嘴,心諗咁都得,你真係當我哋全部係傻㗎!(最尾佢都有收返,但係成個過程佢不停堅持這個係蟹肉蒸蛋,但係好明顯係一個冇蟹肉有好多菇嘅蟹肉蒸蛋囉。。。)這個女侍應她真的有很大的進步空間。如果我是在一間很local 既屋邨酒樓我會欣然接受。但係這間是在酒店內的餐廳呀,我完全冇想像過服務水平是可以這樣的低。 我真係從未遇過好似佢咁樣一個侍應會咁樣對啲客。如果要寫下她整晚的服務態度,對答,真係會寫成晚都寫唔完。。。。。咁嘅服務態度真係完全不配這間餐廳嘅格局同埋價錢。。。
咁嘅服務態度真係完全不配這間餐廳嘅格局同埋價錢。。。
謝謝你寶貴的意見,我們公司會向有關同事反映