2022-12-12
木系小屋打卡座位有曬日本燒肉Feel同朋友黎左好木系裝修嘅日本燒肉餐廳呢到有勁多野揀~仲可以無限追加牛豬雞肉類海鮮、小食、熟食,呢個極上牛小排海鮮放題,total 120分鐘 HKD$378~環境坐得舒服之餘,食物quality 仲要好好,好開心呀~😍牛有好多唔同部位選擇牛小排、牛頸脊同牛板腱我覺得最正🤤入口牛味勁香,油脂感好正!仲可以有好多菜同kimchi 可以order 夾埋d 肉食,即刻可以去番d肥利感 *星期五至日、公眾假期及其前夕每位+$20最後食曬所有熟食之後,仲會有每人一客Movenpick雪糕🍨,高質雪糕😋📍本場旺角彌敦道628號瓊華中心16樓#eatwithlittleme #foodie #foodiehk #food #hkfoodie #instafood#foodphotography#香港美食 #美食 #美食推薦 #852#hkfoodlover#hkfoodie#foodiehk#foodie#hkblogger#hk#尖沙咀 #本場 #燒肉
同朋友黎左好木系裝修嘅日本燒肉餐廳 呢到有勁多野揀~仲可以無限追加牛豬雞肉類海鮮、小食、熟食,呢個極上牛小排海鮮 放題,total 120分鐘 HKD$378~ 環境坐得舒服之餘,食物quality 仲要好好,好開心呀~😍
牛有好多唔同部位選擇
*星期五至日、公眾假期及其前夕每位+$20