2024-10-14 709 views
今日同男朋友食dinner慶祝三週年。佢特登約我去食呢間位於旺角嘅本場,好採有一早book咗位,到個度就見到人潮系度排隊!我哋試咗頂級澳洲和牛海鮮放題套餐。肉品滑溜,香味濃郁,一啲騷味都冇!基本上一放入口就自然滑入口腔,又香又滑!雖然人多,但係份量絕無馬虎!仲要質素高。極品牛小排同埋M8和牛封門柳就更加吸引,肉香四溢,口感鮮嫩,油花平均,切嘅厚度每片幾乎一模一样😍!同埋點少得我哋超級鍾意嘅海鮮。吉列蝦同車蝦,每一隻都烤到好爽口,real fresh 呀。😉仲有炸物炸到外脆內嫩,一定要趁熱食,咁就perfect。食物擺盤都非常講究,廚師就喺我前面前整,呢種視覺嘅享受同味覺嘅結合,真係物超所值✨️。本場日式燒肉放題,真心推介俾大家👍🏻👍🏻,感受呢家餐廳嘅美食同優質嘅服務!簡直就係唔容錯過嘅選擇!

2024-10-08
Type of Meal