2024-04-02 48 views
呢期同班朋友好耐無見🤔️我地商義食咩好,佢地鐘意食既野都唔同,咁多人一齊食,放題就最癮陣,我地去到本場食放題,呢度有海鮮同埋好多和牛,😋和牛睇上去好靚,就係旺角既瓊華中心16樓,上面好多人,聽到佢地講好食,我地預先預約,😋都仲有位,人齊就入得入面既選擇好豐富,💯我地咁多人既決定下,就係擇頂級澳洲和牛海鮮放題(154品)💯先來一個好大既盤,🙀分有九格咁多,好誇張,佢有九格,全部都食過,呢份M8和牛牛板腱好重牛味,M8和牛封門柳既牛肉味一樣香一樣重,😊極品牛小排既牛好靚,好有牛汁,伊比利亞黑毛豬肋條可以加些燒肉汁,好食,車海老燒出來剛好,😋少少黑黑地先好食,原隻魷魚筒放係度燒既味仲香,牡犡好新鮮,超熟,北海道帆立貝好甜好厚,鰻魚好香,好鬆軟,鯖魚一夜干好香,雞泡魚乾好有口感😋封門柳😍味道十足,封門柳既肉一樣咁靚☺️牛頸脊😍質感都好好,就咁睇佢既色澤咁紅,係好新鮮☺️牛小排😍同頭先食既極品牛小排一樣好食☺️海老原😍好食既野係要講多次,燒一陣好快就食得,好食既野要食多幾個☺️食好多肉,都要加下素食既,京蔥段、秋葵、南瓜燒得好好食☺️味道好豐富,今晚餐十分滿意

封門柳😍
味道十足,封門柳既肉一樣咁靚☺️
牛頸脊😍
質感都好好,就咁睇佢既色澤咁紅,係好新鮮☺️
牛小排😍
同頭先食既極品牛小排一樣好食☺️
海老原😍
食好多肉,都要加下素食既,京蔥段、秋葵
、南瓜燒得好好食☺️味道好豐富,今晚餐十分滿意